Mattias Palinckx van Basket Sijsele One naar Melco Ieper One

Mattias Palinckx miste de eerste maanden van dit seizoen door revalidatie na een knie-operatie, maar speelt ondertussen heel goed bij Sijsele. © VDB
Redactie KW

Het gonsde afgelopen weekend van de geruchten rond de transfer van Mattias Palinckx en die wezen allemaal richting Melco Ieper. Hoewel de overeenkomst nog niet getekend is, bevestigden beide partijen wel dat de deal deze week nog gesloten wordt.

Mattias Palinckx was na twee seizoenen vol blessureleed overgestapt van de Basketbalschool in Oostende naar kersvers tweedeklasser Basket Sijsele One. Hij miste de eerste maanden van dit seizoen door revalidatie na een knie-operatie, maar speelt ondertussen heel goed bij Sijsele. Dat was ook reeksgenoot Melco Ieper One niet ontgaan.

Een goede week geleden maakte Palinckx bekend dat hij zijn keuze gemaakt had, maar hij wilde nog niet zeggen welke ploeg het zou worden. Coach Bruce Minne bevestigde maandagmorgen de interesse, maar zei er wel bij dat de deal nog niet getekend was. Dat zou pas nu woensdag gebeuren. Ondertussen bevestigde Mattias Palinckx ook dat hij volgend seizoen voor Melco Ieper One zal spelen.

(BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier