Marino Deprez en Blue Cats Ieper Two willen vijfde stek vasthouden

Blue Cats Ieper Two ging afgelopen weekend zwaar onderuit op bezoek bij Wibac Sint-Eloois-Winkel. Coach Marino Deprez zoekt geen excuses. Hij hoopt in de volgende wedstrijden een ander Ieper te laten zien, te beginnen nu zaterdag op bezoek bij Blue Stars Brugge.

Marino Deprez. © EF

Het werd een zware 72-48-nederlaag voor Blue Cats Ieper Two in Sint-Eloois-Winkel. “De match op Wibac van afgelopen weekend was ronduit slecht”, zegt coach Marino Deprez. “We raakten nooit in de wedstrijd. We misten ook enkele speelsters door examens en blessures, maar dat mag geen excuus zijn. Gelukkig wonnen we eerder thuis wel tegen Waregem. Met het oog op de afwezigheden door de examens hadden we met Waregem kunnen regelen om die partij vroeger dan voorzien te spelen. Met nog twee matchen te gaan, staan we nu op een gedeelde vijfde plaats met Waregem in de rangschikking. Het pleit in ons voordeel dat we onze onderlinge duels telkens wonnen.”

Nu zaterdag trekken de Blue Cats naar Blue Stars Brugge, de vierde in de stand. “Een gemakkelijke wedstrijd wordt het sowieso niet. Bovendien hebben we nog enkele afwezigen door de examens. We zullen er voluit voor gaan om deze match tot een goed einde te brengen en zo onze vijfde plaats te behouden. Het zou immers jammer zijn om die nu kwijt te spelen en zo afhankelijk te worden van de resultaten van andere ploegen.” (BV)

Zaterdag 18 januari om 20 uur: Blue Stars Brugge One – Blue Cats Ieper One.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.