Luc Smout is de opvolger van Sam Rotsaert, die een nieuwe uitdaging vond als assistent-coach bij Spirou Charleroi. Hij komt over van Antwerp Giants, waar hij de voorbije jaren o.a. werkte als Head coach van de tweede klasseploeg, maar ook als jeugdcoördinator en coach van verschillende jeugdploegen.

Nog volgens BCO zal Smout "de uitgezette sportieve lijnen bewaken en blijven optimaliseren. Hij zal er samen met de andere coaches - Peter Vanhoucke, Gaëlle Bouzin en Maarten Caron - voor zorgen dat onze talentvolle jeugd ten volle ondersteund wordt om zich in de beste omstandigheden te blijven ontwikkelen."

Zijn zoon Quinten Smout (17) maakte intussen ook al de overstap naar Oostende. Vanaf volgend seizoen speelt hij voor de kustploeg.

Luc Smout is de opvolger van Sam Rotsaert, die een nieuwe uitdaging vond als assistent-coach bij Spirou Charleroi. Hij komt over van Antwerp Giants, waar hij de voorbije jaren o.a. werkte als Head coach van de tweede klasseploeg, maar ook als jeugdcoördinator en coach van verschillende jeugdploegen.Nog volgens BCO zal Smout "de uitgezette sportieve lijnen bewaken en blijven optimaliseren. Hij zal er samen met de andere coaches - Peter Vanhoucke, Gaëlle Bouzin en Maarten Caron - voor zorgen dat onze talentvolle jeugd ten volle ondersteund wordt om zich in de beste omstandigheden te blijven ontwikkelen."Zijn zoon Quinten Smout (17) maakte intussen ook al de overstap naar Oostende. Vanaf volgend seizoen speelt hij voor de kustploeg.