Vanmorgen kondigde Phoenix Brussel aan dat het toch kiest voor een verlengd verblijf in eerste klasse. Het voortbestaan van de club hing aan een zijden draadje. Heel wat spelers verlieten dan ook al de club.

Ondertussen heeft Brussel de nodige centen bij elkaar gehaald, waardoor het een licentie voor de Euromillionsleague kan aanvragen.

Meteen kondigde de ploeg uit de hoofdstad ook enkele eerste namen van spelers aan. Eén daarvan is Louis Hazard die tot dit seizoen het mooie weer bij Melco Ieper One bepaalde. Hazard speelde eerder al bij Pepinster en Luik op het hoogste niveau.

(BV)

Vanmorgen kondigde Phoenix Brussel aan dat het toch kiest voor een verlengd verblijf in eerste klasse. Het voortbestaan van de club hing aan een zijden draadje. Heel wat spelers verlieten dan ook al de club.Ondertussen heeft Brussel de nodige centen bij elkaar gehaald, waardoor het een licentie voor de Euromillionsleague kan aanvragen.Meteen kondigde de ploeg uit de hoofdstad ook enkele eerste namen van spelers aan. Eén daarvan is Louis Hazard die tot dit seizoen het mooie weer bij Melco Ieper One bepaalde. Hazard speelde eerder al bij Pepinster en Luik op het hoogste niveau.(BV)