Lars De Lepeleire ruilt volgend seizoen Basket Waregem voor Oudenaarde

© VDB
Maxim Bille
Maxim Bille Webredacteur KW

In Top Division Men 1 neemt Lars De Lepeleire na dit seizoen afscheid van Basket Waregem. Hij was er zeven seizoenen actief. Volgend jaar komt de Deerlijkenaar uit voor Haantjes Oudenaarde in Eerste Landelijke.

Eerder deze week liet Lars De Lepeleire weten aan onze redactie dat hij nood heeft aan een nieuwe uitdaging. Die vindt hij nu bij Haantjes Oudenaarde, waar ook zijn broer Niels De Lepeleire speelt. “Na zeven jaar Waregem was het een moeilijke beslissing, maar ik voel dat het de juiste moment is om iets nieuws aan te gaan”, klinkt het bij de 27-jarige Deerlijkenaar, die afkomstig is uit Oudenaarde.

“Ongetwijfeld zijn de twee titels (seizoen 2013-2014 en 2015-2016) tegen Gembo Borgerhout en Houthalen mijn mooiste momenten bij deze club. Daarnaast de sfeer, de verbondenheid die er heerst tussen bestuur, staf, spelers en supporters is iets uniek in Waregem. Daarom neem ik met heel veel spijt in het hart afscheid van deze warme familieclub. Ik merk zeker nu aan sommige reacties dat ik graag gezien ben in Waregem. Wederzijds respect was er zeker en vast ook, ik vind/vond een goede band met supporters altijd heel erg belangrijk”, besluit hij.

(ELD/MB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.