Na een seizoen bij het Tsjechische Nymburk en een jaargang bij het Poolse Gorzow verdedigt Kyara Linskens volgend seizoen de kleuren van het Russische Enisey Krasnoyarsk, een club in Siberië. De 1m93 grote center is momenteel op stage met de Belgian Cats in Japan. Het voorbije seizoen eindigde Linskens met Gorzow op de zevende plaats maar ze schakelde in de play-offs de nummers twee en zes uit. In de finale sneuvelde Gorzow met 3-0 tegen Polkowice.

Bij Gorzow boekte Linskens met 10,3 punten en 6,7 rebounds in 22'42" knappe statistieken. In acht Eurocup-matchen was ze goed voor 10,4 punten en 8,4 rebounds in 23'18".

In 2015-2016 baskette ook Linskens' landgenote Noémie Mayombo al bij Krasnojarsk. In Rusland ontmoet Linskens straks ook Emma Meesseman, die al enkele seizoenen bij Ekaterinburg aantreedt.

(PR - Foto Belga)

Na een seizoen bij het Tsjechische Nymburk en een jaargang bij het Poolse Gorzow verdedigt Kyara Linskens volgend seizoen de kleuren van het Russische Enisey Krasnoyarsk, een club in Siberië. De 1m93 grote center is momenteel op stage met de Belgian Cats in Japan. Het voorbije seizoen eindigde Linskens met Gorzow op de zevende plaats maar ze schakelde in de play-offs de nummers twee en zes uit. In de finale sneuvelde Gorzow met 3-0 tegen Polkowice.Bij Gorzow boekte Linskens met 10,3 punten en 6,7 rebounds in 22'42" knappe statistieken. In acht Eurocup-matchen was ze goed voor 10,4 punten en 8,4 rebounds in 23'18".In 2015-2016 baskette ook Linskens' landgenote Noémie Mayombo al bij Krasnojarsk. In Rusland ontmoet Linskens straks ook Emma Meesseman, die al enkele seizoenen bij Ekaterinburg aantreedt.(PR - Foto Belga)