Kenny Wooten jr is nog niet in Oostende

Wooten is wel ingeschreven in Oostende maar wanneer, en nog erger, of hij komt, is onduidelijk.© foto Getty
Wooten is wel ingeschreven in Oostende maar wanneer, en nog erger, of hij komt, is onduidelijk.© foto Getty
Redactie KW

Door administratieve problemen in de ook door corona geteisterde Verenigde Staten van Amerika kon Kenny Wooten jr nog niet naar Oostende reizen. Of hij nog komt, valt af te wachten.

Een maand na het afscheid van de geblesseerde center Thomas Welsh heeft Filou Oostende nog geen opvolger. Jon Teske verliet na een paar dagen en zonder training al Oostende wegens heimwee. Kaleb Wesson liep op een individuele work-out een oude blessure opnieuw op en keerde ook binnen de week terug huiswaarts.

Tien dagen geleden kondigde Oostende Kenny Wooten jr als de derde opvolger aan. Maar voorlopig is derde keer nog geen goede keer. Wooten, die dit seizoen in de G-league van de NBA bij Rio Grande Valley Vipers baskette. is nog steeds niet in Oostende aangekomen. Meer zelfs, er zit geruis op de lijn tussen club en speler. Wooten is wel ingeschreven in Oostende maar wanneer, en nog erger, of hij komt, is onduidelijk. In eerste klasse zijn na 15 april geen aanwinsten meer toegestaan. Een vierde opvolger na Welsh is dus uitgesloten.

Als Wooten toch niet in België geraakt, rondt Oostende dit seizoen af met Amar Sylla en Servaas Buysschaert op de centerpositie. Dit duo doet het trouwens al enkele weken heel keurig. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.