KBOB One verliest in inhaalwedstrijd van Willebroek

KB Oostende Bredene One ging woensdagavond in een inhaalwedstrijd thuis onderuit tegen Kangoeroes Willebroek, het werd 56-76.

Becky Massey en Fransen zorgden voor een 4-0 voorsprong, maar Meylemans, vorig jaar nog bij Waregem actief, zorgde voor 6-7. Bollenberg kon op de valreep voor een voorsprong zorgen op het einde van het eerste kwart (17-15). Grymonprez diepte uit tot 19-15, maar de bezoekers speelden dan een versnelling hoger en met een kurkdroge 0-10 tussenspurt namen ze de leiding over. Becky Massey zorgde voor 28-32, een klein duwtje van Willebroek was goed voor 31-39 bij de rust.

Twee driepunters van kapitein Fransen gaven de wedstrijd weer wat leven (37-43), maar ook Willebroek plaatste een 0-6 run. KBOB kreeg het moeilijk en tegen het einde van het derde quarter was de wedstrijd gespeeld (41-66). Toch zorgde de thuisploeg voor wat nieuw vuur, met een 6-0 tussenspurtje. De bezoekende time-out bracht soelaas en dichter dan 56-72 kwam KBOB niet meer.