KBGO met vijfde zege op rij naar leider Antwerp Giants: “Er is nog ruimte voor verbetering”

Ozzy Massey. (foto Bart) © VDB / Rudy Declerck VDB
Redactie KW

KBGO Finexa Basket@Sea One won afgelopen weekend met 70-64 van Bavi Vilvoorde, op dat moment één van de twee leiders in Top Division Two. Zondag staat een duel op de agenda tegen Antwerp Giants Two, dat sinds vorig weekend alleen op kop staat in de rangschikking. Ozzy Massey hoopt op een nieuwe stunt.

De ploeg van coach Kris De Pauw was met 70-64 te sterk voor Vilvoorde. “Ik vond het een heel mooie teamprestatie”, vertelt Ozzy Massey. “Het liep wat met ups en downs, maar uiteindelijk kwamen we er weer bovenop en zetten we onze winning streak verder.”

KBGO klimt ook wat omhoog in het klassement. “We hebben dit seizoen twee keer zwaar verloren, toen onze tegenstanders voor een zoneverdediging kozen. Tijdens de trainingen hebben we daar hard aan gewerkt en nu zijn we wel klaar als dat nog gebeurt. We hebben vier op vier in de competitie nu en wonnen tussendoor ook nog voor de beker.”

Niet gemakkelijk

Met Antwerp Giants volgt zondag de enige leider uit de competitie. Zij verloren tot nu toe nog maar één keer dit seizoen. “Het is een heel sterke ploeg, met heel veel talent”, gaat Massey verder. “De wedstrijd wordt niet gemakkelijk, maar we zijn er wel van overtuigd dat we kunnen winnen, zolang we maar spelen zoals de laatste weken. En we weten ook dat we nog veel beter kunnen.”

Voor Massey loopt het persoonlijk ook goed. “Het is al veel beter dan bij het begin van de competitie, maar er is net als bij de ploeg nog ruimte om wat meer te laten zien. Daarvoor werken we ook elke dag heel hard. We moeten tonen wat we waard zijn en altijd proberen een plaatsje hoger te geraken in de rangschikking.”

(BV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.