De in Rusland geboren Georgiër Ucha Gamreklidze (2m03) versterkt voor de rest van het seizoen KB Gistel Oostende Two. Hij moet er de afwezigheid van de geblesseerden David Verde Presa en Keanu Depreytere helpen opvangen. De 24-jarige international verblijft in Antwerpen en komt voor de trainingen en wedstrijden met de trein over en weer.

"Het is een speler met kwaliteiten", reageert coach Frederik Geldof. "We zullen hem heel goed kunnen gebruiken. Conditioneel is hij nog niet in orde en ook defensief heeft hij nog werk voor de boeg, maar we geven het nog wat tijd. Hij traint ondertussen twee weken mee en laat een goede indruk. Zijn aansluiting is ondertussen onderweg naar de basketbalbond. Voor de topper tegen de Antwerp Giants Two is hij nog niet inzetbaar, maar dat was ook de bedoeling nog niet. Vanaf volgende week kan hij mee naar de matchen en als hij er klaar voor is zullen we hem laten spelen."

Gamreklidze speelde bij Georgische en Russische eersteklassers.

(BV)

De in Rusland geboren Georgiër Ucha Gamreklidze (2m03) versterkt voor de rest van het seizoen KB Gistel Oostende Two. Hij moet er de afwezigheid van de geblesseerden David Verde Presa en Keanu Depreytere helpen opvangen. De 24-jarige international verblijft in Antwerpen en komt voor de trainingen en wedstrijden met de trein over en weer."Het is een speler met kwaliteiten", reageert coach Frederik Geldof. "We zullen hem heel goed kunnen gebruiken. Conditioneel is hij nog niet in orde en ook defensief heeft hij nog werk voor de boeg, maar we geven het nog wat tijd. Hij traint ondertussen twee weken mee en laat een goede indruk. Zijn aansluiting is ondertussen onderweg naar de basketbalbond. Voor de topper tegen de Antwerp Giants Two is hij nog niet inzetbaar, maar dat was ook de bedoeling nog niet. Vanaf volgende week kan hij mee naar de matchen en als hij er klaar voor is zullen we hem laten spelen."Gamreklidze speelde bij Georgische en Russische eersteklassers.(BV)