Het was alles of niets voor de jongens van coach Sam Rotsaert en dat zorgde meteen voor het nodige vuur. In geen tijd stond het 0-6. Botuli dunkte de 9-17 op het bord, Fritz deed dat even later voor 13-22.

De thuisploeg liet echter niet begaan en drong aan in het tweede quarter. KBGO kwam moeilijker tot scoren, maar hield bij de rust wel de voorsprong (30-36).

Na de pauze duwden de bezoekers meteen door naar 30-47, een kloof die op het einde van het derde kwart naar 20 punten ging (41-61).

KBGO leek gewonnen spel te hebben, maar dat was zonder de thuisploeg gerekend. Op twee minuten van het einde stond het plots 63-67, maar vrijworpen van Fritz en Van der Vuurst de Vries gaven de kustploeg weer wat ademruimte. Huurman bezegelde het lot van Brussel.

(BV - Foto BV)

Speelden: Kotrulja 7, Botuli 11, Lambrecht 3, Huurman 17, Van der Vuurst de Vries 17, Bin Musema Fundi 3, Lemke 5, Fritz 12.

Het was alles of niets voor de jongens van coach Sam Rotsaert en dat zorgde meteen voor het nodige vuur. In geen tijd stond het 0-6. Botuli dunkte de 9-17 op het bord, Fritz deed dat even later voor 13-22.De thuisploeg liet echter niet begaan en drong aan in het tweede quarter. KBGO kwam moeilijker tot scoren, maar hield bij de rust wel de voorsprong (30-36).Na de pauze duwden de bezoekers meteen door naar 30-47, een kloof die op het einde van het derde kwart naar 20 punten ging (41-61).KBGO leek gewonnen spel te hebben, maar dat was zonder de thuisploeg gerekend. Op twee minuten van het einde stond het plots 63-67, maar vrijworpen van Fritz en Van der Vuurst de Vries gaven de kustploeg weer wat ademruimte. Huurman bezegelde het lot van Brussel.(BV - Foto BV)