Jean Salumu tekent eerstdaags een contract van één jaar met een optie op een tweede seizoen bij de Italiaanse eersteklasser Pallacanestro Varese, dat met zes zeges uit negen speeldagen op de vierde plaats prijkt. Na de interlandbreak was Salumu niet meer teruggekeerd naar het Turkse Sakarya waar de financiële stabiliteit in de club verdwenen was.

Met Sakarya nam Salumu aan de voorronde van de Champions League deel en sneuvelde hij in de eerste poulefase van de FIBA Europe Cup. De voorbije dagen trainde hij individueel bij coach Dario Gjergja van Oostende.

Varese overleefde wel de eerste poule van de FIBA Europe Cup. In de tweede ronde behoort Varese tot een poule met Groningen, Sassari en AEK Larnaca.

(PR)

Jean Salumu tekent eerstdaags een contract van één jaar met een optie op een tweede seizoen bij de Italiaanse eersteklasser Pallacanestro Varese, dat met zes zeges uit negen speeldagen op de vierde plaats prijkt. Na de interlandbreak was Salumu niet meer teruggekeerd naar het Turkse Sakarya waar de financiële stabiliteit in de club verdwenen was. Met Sakarya nam Salumu aan de voorronde van de Champions League deel en sneuvelde hij in de eerste poulefase van de FIBA Europe Cup. De voorbije dagen trainde hij individueel bij coach Dario Gjergja van Oostende.Varese overleefde wel de eerste poule van de FIBA Europe Cup. In de tweede ronde behoort Varese tot een poule met Groningen, Sassari en AEK Larnaca.(PR)