Isabelle Degels en Lore Capoen ruilen Deerlijk Kortrijk Spurs voor Sparta Laarne

Lore Capoen. © ELD
Redactie KW

In de hoogste klasse van het damesbasketbal versterkt BBC Sparta Laarne zich met Isabelle Degels en Lore Capoen. Beide dames begonnen hun actieve basketbalcarrière bij Blue Cats Ieper.

“Na vier jaar Deerlijk was het tijd voor iets anders”, vertelt de 27-jarige Lore Capoen, die in St-Amandsberg woont. “Door de terugkeer van enkele speelsters is de kern bij Deerlijk heel groot geworden, waardoor ik mijn speelkansen zie slinken. Ik heb hier heel wat mooie jaren achter de rug, maar nu is het tijd voor iets anders.”

“Met Kim Beekckman, Ilse Deforche en Marie Van Den Broucke speelde ik in mijn vorige passage bij Laarne al samen. Inge Meylemans ken ik nog van bij Waregem. Heel wat bekende gezichten dus voor mij bij mijn nieuwe uitdaging. Het doel is play-offs spelen. Veel zal afhangen natuurlijk wat de andere ploegen doen in deze transferperiode. Ik kijk er alvast naar uit.”

Lore begon haar basketbalcarrière bij Ieper, waar ze de jeugdreeksen doorliep. Ze behoorde tot de kern die kampioen werd en de beker van België won. Daarna trok ze naar Laarne, Waregem en Deerlijk.

Isabelle Degels.
Isabelle Degels.© ELD

µ

Ook Isabelle Degels (28) begon bij Ieper, trok dan naar Jeugd Gentson en Deerlijk. (ELD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.