Na de gesprekken met alle One-Spelers werd snel duidelijk dat de huidige kern zowat intact zou blijven. Alleen Anthony Denoyel (40) gaf te kennen dat hij het landelijke basketbal vaarwel zou zeggen en op een lager niveau wilde gaan spelen. Ondertussen voegde hij daaraan toe dat hij volgend seizoen met zijn vrienden van Wevelgem/MoorseleOne zal spelen.

Coach Gunther De Pauw ging meteen op zoek naar een vervanger en vond die met Ryan Surmont (27) bij Sp. Izegem One. Surmont is een stevige polyvalente speler, die zijn opleiding bij OBBC Oostende en BC Oostende kreeg, en daarna bij Bredene/Oostende, Basket Sijsele, KB Gistel/Oostende en Basket Blankenberge speelde. Bij Izegem komt hij momenteel in dezelfde reeks uit als zijn nieuwe club.

Racing Brugge One staat op dit moment mee aan de leiding in tweede landelijke en wil na twee jaar graag terugkeren naar de hoogste landelijke reeks.

(MD)

Na de gesprekken met alle One-Spelers werd snel duidelijk dat de huidige kern zowat intact zou blijven. Alleen Anthony Denoyel (40) gaf te kennen dat hij het landelijke basketbal vaarwel zou zeggen en op een lager niveau wilde gaan spelen. Ondertussen voegde hij daaraan toe dat hij volgend seizoen met zijn vrienden van Wevelgem/MoorseleOne zal spelen.Coach Gunther De Pauw ging meteen op zoek naar een vervanger en vond die met Ryan Surmont (27) bij Sp. Izegem One. Surmont is een stevige polyvalente speler, die zijn opleiding bij OBBC Oostende en BC Oostende kreeg, en daarna bij Bredene/Oostende, Basket Sijsele, KB Gistel/Oostende en Basket Blankenberge speelde. Bij Izegem komt hij momenteel in dezelfde reeks uit als zijn nieuwe club.Racing Brugge One staat op dit moment mee aan de leiding in tweede landelijke en wil na twee jaar graag terugkeren naar de hoogste landelijke reeks.(MD)