Gewezen voorzitter BC Oostende Arthur Goethals wordt strategisch adviseur binnen Uleb

Arthur Goethals bekleedde al veel functies binnen het basketbal.©KURT DESPLENTER BELGA
Arthur Goethals bekleedde al veel functies binnen het basketbal.©KURT DESPLENTER BELGA
Redactie KW

Vanaf 1 juli 2021 wordt Arthur Goethals, gewezen voorzitter van BC Oostende (2007-2015), strategisch adviseur van de directieraad van de Uleb, de Unie van Europese basketliga’s. Die benoeming duurt tot het einde van het voorzitterschap van Tomas Van Den Spiegel in oktober 2024.

Zijn rol binnen Uleb zal voornamelijk bestaan uit het adviseren van de voorzitter en de raad van bestuur op verschillende vlakken, terwijl hij contact onderhoudt met verschillende belanghebbenden binnen het Europese basketbal en nieuwe potentiële lidmaatschappen en partnerschappen voor de organisatie onderzoekt.

Veel functies

Die nieuwe uitdaging valt ook samen met het einde van Goethals’ voorzitterschap van de Belgische basketliga. Ook bekleedde Goethals verscheidene functies in het Europese basketlandschap. Zo was hij voorzitter van de commissie Media en Marketing binnen de Champions League. (P.R.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten