Geen zege voor KB Gistel Oostende

Servaas Buysschaert was goed voor 25 punten. © BV

Gistel Oostende is er niet in geslaagd in eigen huis te winnen van Gembo Borgerhout. In een offensieve wedstrijd verloren de troepen van coach Sam Rotsaert met 80-92 van de Antwerpenaars.

Vanderhaegen dunkte de 5-2 op het bord, maar de bezoekers liepen meteen tot 5-9 uit. Via 7-14 ging het naar 18-29 op het einde van het eerste kwart, vooral met scores van Simon Buysse.

Ook in het tweede quarter werd er vlot over en weer gescoord. Servaas Buysschaert leidde de scores nu, maar de bezoekers bleven op voorsprong (46-57).

Bij 52-69 leek de wedstrijd gespeeld, maar KBGO vond zijn tweede adem terug (69-76). Buysschaert maakte er bij 71-76 een wedstrijd van, maar dichter kwam de thuisploeg niet meer. Servaas Buysschaert stond de volle veertig minuten op het terrein en zorgde voor 25 punten.