Filou Oostende wil Europese campagne met zege beëindigen

Tom Welsh wil woensdagavond een nieuwe Europese zege.© PR
Tom Welsh wil woensdagavond een nieuwe Europese zege.© PR
Redactie KW

Om 20.30 uur ontvangt Filou Oostende op de zesde en laatste speeldag van poule H in de Champions League Eurocup2018-winnaar Darüssafaka Istanbul.

“Onze zege tegen titelverdediger Burgos blijft een schitterende herinnering, maar helaas leden we daarna drie nederlagen. Ondanks de mathematische uitschakeling blijven we ambitieus. We mogen deze Europese campagne niet verlaten met slechts één zege achter onze naam. Thuis willen we tegen Darüssafaka Istanbul een tweede winst”, benadrukt de Amerikaanse center Tom Welsh. Op de openingsspeeldag van poule H verloor Oostende met 79-74 aan de boorden van de Bosporus. Dat is tot op heden ook de enige zege van de Turken. In Oostende-Darüssafaka staat de derde plaats van deze groep op het spel. In zijn vijf Champions League-campagnes verloren de Oostendenaars al hun zeven matchen tegen Turkse teams.

Vorig weekend won Daüssafaka in de Turkse competitie met 85-82 tegen Buyukcekmese. Daarmee is Darüssafaka gedeeld zesde na zeventien competitiematchen. (PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier