Filou Oostende verschuift topper tegen Bergen een weekje

Er zijn enkele wijzigingen in de kalender van Filou Oostende. Ook zijn alle competitiematchen van december gratis online te volgen.

Jean-Marc Mwema is volgende maand vaak op de buis te zien. © PR

De thuiswedstrijd tegen Bergen verschuift van zondag 6 december naar zondag 13 december om 15 uur. Het thuisduel tegen Luik van vrijdag 11 december krijgt een latere datum – in 2021 – omdat de Luikenaars in 2020 niet willen spelen.

Een reeks van vier thuismatchen in amper acht kalenderdagen, zoals het initieel voorzien was, komt er dus niet. Wel speelt BCO driemaal in tien dagen thuis: tegen Brussels (vrijdag 4 december), tegen Brindisi (woensdag 9 december) en tegen Bergen (zondag 13 december).

Alle wedstrijden in de Belgische competitie zijn in december gratis te bekijken via het streamingsplatform van de liga: embl.tv Dat geldt dus ook voor Charleroi-Oostende (vrijdag 18 december) en Oostende-Kangoeroes (zaterdag 26 december). De liga kan voor deze actie een beroep doen op medewerking van de Nationale Loterij. Eleven Sports zendt voor haar abonnees de Basketball Champions League-wedstrijden uit. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.