Filou Oostende speelt al dinsdag tegen de Europese kampioenen

De thuiswedstrijd van Filou Oostende tegen San Pablo Burgos binnen het kader van de Champions League wordt vervroegd van woensdag 11 november naar dinsdag 10 november om 20 uur. De match heeft achter gesloten deuren plaats in de Versluys|Dôme. Eleven Sports zendt het duel rechtstreeks en integraal uit.

Filou BC Oostende komt niet in Amerikaanse handen terecht. © PR

San Pablo Burgos is de kampioen van de jongste Champions League. De Spanjaarden zagen hun eerste Europese match vorige week in Brindisi al uitgesteld wegens besmettingen met het Covid-19-virus. Om die reden krijgt ook hun al eerder uitgestelde competitiematch van woensdag 4 november tegen Murcia een nieuwe speeldatum.

Vorig weekeinde miste Burgos zeven besmette kernspelers in de thuisnederlaag tegen Fuenlabrada. De andere spelers hadden vijftien dagen niet getraind. San Pablo Burgos had aan de Champions League toestemming gevraagd om dinsdag 10 november in Oostende te spelen om zo ook de matchen in de Spaanse liga beter te kunnen plannen. Wanneer een club minder dan acht spelers ter beschikking heeft wegens het Covid-19-virus, kan een wedstrijd in de Champions League uitgesteld worden. (PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.