Beide oefenduels tussen Oostende en London vinden achter gesloten deuren plaats. Wellicht zal er maandag een livestream zijn via een BCO-kanaal.

Mensura, een externe dienst voor bescherming en preventie op het werk, heeft in opdracht van de basketballiga alle arena's onderzocht met het oog op het toelaten van publiek. Zodra dat rapport afgewerkt is, zal Filou Oostende dat voorleggen aan de burgemeester van Oostende en daarna aan de federale overheid. Nadien communiceert de club over het toegelaten aantal supporters bij een thuismatch.

"We willen heel graag snel duidelijkheid voor onze abonnees en seathouders", klinkt het bij Filou Oostende.

(PR)

Beide oefenduels tussen Oostende en London vinden achter gesloten deuren plaats. Wellicht zal er maandag een livestream zijn via een BCO-kanaal.Mensura, een externe dienst voor bescherming en preventie op het werk, heeft in opdracht van de basketballiga alle arena's onderzocht met het oog op het toelaten van publiek. Zodra dat rapport afgewerkt is, zal Filou Oostende dat voorleggen aan de burgemeester van Oostende en daarna aan de federale overheid. Nadien communiceert de club over het toegelaten aantal supporters bij een thuismatch. "We willen heel graag snel duidelijkheid voor onze abonnees en seathouders", klinkt het bij Filou Oostende.(PR)