"Fysiek contact tussen speler en scheidsrechter is onaanvaardbaar op en naast het basketbalveld. De club veroordeelt dan ook deze actie en excuseert zich bij de scheidsrechter", klinkt het duidelijk.

"Elias heeft zelf ook onmiddellijk zijn fout erkend en is zich na de wedstrijd gaan excuseren bij de desbetreffende scheidsrechter. Ook wil hij zijn excuses aanbieden aan de supporters, staff en partners van de club." Oostende besluit zijn bericht met de melding dat het de uitspraak door de snelrechter van de Euromillions Basketball League afwacht.

(PR)

"Fysiek contact tussen speler en scheidsrechter is onaanvaardbaar op en naast het basketbalveld. De club veroordeelt dan ook deze actie en excuseert zich bij de scheidsrechter", klinkt het duidelijk."Elias heeft zelf ook onmiddellijk zijn fout erkend en is zich na de wedstrijd gaan excuseren bij de desbetreffende scheidsrechter. Ook wil hij zijn excuses aanbieden aan de supporters, staff en partners van de club." Oostende besluit zijn bericht met de melding dat het de uitspraak door de snelrechter van de Euromillions Basketball League afwacht.(PR)