De raad van bestuur van de Basketball Champions League heeft beslist dat de derde en beslissende play-offmatch van de Round of Sixteen van de campagne 2019-2020 zal plaatsvinden op woensdag 16 september in Tenerife.

Nadat Tenerife thuis op dinsdag 3 maart met 85-75 de openingsmatch won, zegevierde Oostende in de eigen Versluys|Dôme een week later met 75-69. De winnaar van die derde wedstrijd krijgt een ticket voor de Final Eight (30 september-4 oktober) waarin acht teams strijden om de titel. In welke mate publiek de match kan bijwonen, is nog niet geweten. (PR)

De raad van bestuur van de Basketball Champions League heeft beslist dat de derde en beslissende play-offmatch van de Round of Sixteen van de campagne 2019-2020 zal plaatsvinden op woensdag 16 september in Tenerife. Nadat Tenerife thuis op dinsdag 3 maart met 85-75 de openingsmatch won, zegevierde Oostende in de eigen Versluys|Dôme een week later met 75-69. De winnaar van die derde wedstrijd krijgt een ticket voor de Final Eight (30 september-4 oktober) waarin acht teams strijden om de titel. In welke mate publiek de match kan bijwonen, is nog niet geweten. (PR)