Zaterdag 12 december is er de plechtige uitvaart van Davy Verhoye in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Voormezele. Om hem een laatste eerbetoon te brengen, wil men een erehaag vormen met basketballen, van aan de ingang van de kerk tot bij het altaar. Daarvoor vragen de initiatiefnemers de medewerking van alle spelers van BBC Wervik One, Two en Three, maar ook van alle andere spelers en clubs die nauw verbonden waren met Davy zoals BBCP Heuvelland en Iebac.

Wie hieraan wil en kan meewerken, wordt gevraagd om ten laatste om 9.30 uur aanwezig te zijn in de kerk van Voormezele en een basketbal mee te brengen.

(FJA - Foto a-LV)

Zaterdag 12 december is er de plechtige uitvaart van Davy Verhoye in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Voormezele. Om hem een laatste eerbetoon te brengen, wil men een erehaag vormen met basketballen, van aan de ingang van de kerk tot bij het altaar. Daarvoor vragen de initiatiefnemers de medewerking van alle spelers van BBC Wervik One, Two en Three, maar ook van alle andere spelers en clubs die nauw verbonden waren met Davy zoals BBCP Heuvelland en Iebac.Wie hieraan wil en kan meewerken, wordt gevraagd om ten laatste om 9.30 uur aanwezig te zijn in de kerk van Voormezele en een basketbal mee te brengen.(FJA - Foto a-LV)