De Mystics zijn enorm blij om Emma Meesseman, vorig jaar nog MVP van de finale, terug bij de club te hebben komend seizoen. Want een terugkeer hing aan een zijden draadje nu de Belgian Cats zich kwalificeerden voor de Olympische Spelen. Al is de WNBA-competitie daarop voorzien. De competitie wordt stilgelegd tijdens de Spelen.

"Emma er opnieuw bij hebben is een enorme opsteker voor ons team", vertelt coach Mike Thibault. "Ik kan niet wachten om er opnieuw aan te beginnen." Meesseman zette vorig seizoen straffe cijfers in de tabellen en haar prestaties leverden haar in de finale ook de titel van MVP op. De Ieperse hielp haar club aan de eerste titel in het bestaan van de club.

"Ik ben enorm blij om er weer bij te zijn. Washington is mijn thuis ver weg van thuis", voegde Emma Meesseman daaraan toe. "Ik kijk er naar uit om te spelen voor de beste fans van de competitie. Laat ons nog een titel veroveren."

Het WNBA-seizoen loopt van 15 mei tot 11 juli en van 16 augustus tot midden oktober. Tussendoor kan Meesseman met de Cats naar de Olympische Spelen in Tokio (27 juli-9 augustus).

(BV)

De Mystics zijn enorm blij om Emma Meesseman, vorig jaar nog MVP van de finale, terug bij de club te hebben komend seizoen. Want een terugkeer hing aan een zijden draadje nu de Belgian Cats zich kwalificeerden voor de Olympische Spelen. Al is de WNBA-competitie daarop voorzien. De competitie wordt stilgelegd tijdens de Spelen."Emma er opnieuw bij hebben is een enorme opsteker voor ons team", vertelt coach Mike Thibault. "Ik kan niet wachten om er opnieuw aan te beginnen." Meesseman zette vorig seizoen straffe cijfers in de tabellen en haar prestaties leverden haar in de finale ook de titel van MVP op. De Ieperse hielp haar club aan de eerste titel in het bestaan van de club."Ik ben enorm blij om er weer bij te zijn. Washington is mijn thuis ver weg van thuis", voegde Emma Meesseman daaraan toe. "Ik kijk er naar uit om te spelen voor de beste fans van de competitie. Laat ons nog een titel veroveren."Het WNBA-seizoen loopt van 15 mei tot 11 juli en van 16 augustus tot midden oktober. Tussendoor kan Meesseman met de Cats naar de Olympische Spelen in Tokio (27 juli-9 augustus). (BV)