https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Emma Meesseman schittert in spot van Nike die in Ieper opgenomen werd

© (Foto Belga)
Bjorn Vandenabeele

Onze nationale basketbaltrots Emma Meesseman is te zien in een spotje van het merk Nike. De reclamevideo, voor het eerst met een Europese basketbalster, wordt over de hele wereld verspreid.

Een tijdje geleden werden in Ieper opnames gemaakt voor een reclamespot van Nike met Emma Meesseman. Ze is de allereerste Europese basketbalspeelster die bij Nike die eer krijgt.

Het filmpje werd in Ieper gedraaid met een uitgebreide crew. “Ik ben altijd Emma gebleven”, vertelt de 28-jarige Meesseman. “Je hoeft helemaal niet te acteren om de top te bereiken. Hatelijk zou ik het vinden, als iemand me de capsones van een superster verwijt. Mijn roots zijn erg belangrijk voor me. Ik ben en blijf altijd dezelfde Emma Meesseman.”

“De campagne is echt ontworpen voor haar”, klinkt het bij Julie Rumes, marketingverantwoordelijke bij Nike. “Het is opgenomen bij haar thuis in Ieper. Nike heeft een hele crew naar Ieper gestuurd begin juni om dit op te nemen. Het gaat over Emma en over haar roots en haar omkadering. Dat toont hoe groot ze is. Emma haar droom is schitteren op het basketbalveld, maar deze erkenning is enorm fijn voor haar.”

In de clip komt ook Sonja, de mama van Emma, in actie. Zij speelde vroeger ook basketbal en is enorm trots op wat haar dochter al bereikt heeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.