Emma Meesseman was goed voor dertien punten, zeven rebounds en evenveel assists in 33 speelminuten. Kim Mestdagh moest vrede nemen met anderhalve minuut en liet daarin een rebound en een assist noteren.

Met nog slechts twee speeldagen te gaan in de reguliere competitie blijven de Mystics aan de leiding. Vrijdag spelen ze tegen Dallas Wings, zondag tegen Chicago Sky. Ze zijn al langer zeker van een plaats in de top twee van het klassement, waardoor ze meteen doorstoten naar de halve finales van de play-offs.

(BELGA)

Emma Meesseman was goed voor dertien punten, zeven rebounds en evenveel assists in 33 speelminuten. Kim Mestdagh moest vrede nemen met anderhalve minuut en liet daarin een rebound en een assist noteren.Met nog slechts twee speeldagen te gaan in de reguliere competitie blijven de Mystics aan de leiding. Vrijdag spelen ze tegen Dallas Wings, zondag tegen Chicago Sky. Ze zijn al langer zeker van een plaats in de top twee van het klassement, waardoor ze meteen doorstoten naar de halve finales van de play-offs.(BELGA)