De 27-jarige Meesseman stond ruim 32 minuten op het veld. Daarin was de West-Vlaamse, de MVP van de vorige WNBA Finals, goed voor tien punten, vijf rebounds en vier assists. Teamgenote Ariel Atkins kroonde zich met 22 punten tot topschutter van de partij.

Met drie op drie is Washington het enige van de twaalf teams dat nog niet heeft verloren. Zaterdag spelen Meesseman en co tegen Chicago Sky. Julie Allemand komt vandaag/vrijdag in actie met Indiana Fever tegen Dallas Wings.

Het seizoen in de WNBA moest oorspronkelijk op 15 mei van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De competitie gaat dit jaar in Florida in verkorte vorm door op de IMG-academie in Bradenton, dichtbij Tampa Bay. De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen.

In de reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. Twaalf teams nemen deel.

(Belga)

De 27-jarige Meesseman stond ruim 32 minuten op het veld. Daarin was de West-Vlaamse, de MVP van de vorige WNBA Finals, goed voor tien punten, vijf rebounds en vier assists. Teamgenote Ariel Atkins kroonde zich met 22 punten tot topschutter van de partij. Met drie op drie is Washington het enige van de twaalf teams dat nog niet heeft verloren. Zaterdag spelen Meesseman en co tegen Chicago Sky. Julie Allemand komt vandaag/vrijdag in actie met Indiana Fever tegen Dallas Wings. Het seizoen in de WNBA moest oorspronkelijk op 15 mei van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De competitie gaat dit jaar in Florida in verkorte vorm door op de IMG-academie in Bradenton, dichtbij Tampa Bay. De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. Twaalf teams nemen deel.(Belga)