Dramatische eerste helft doet House Of Talents Spurs zwaar verliezen

Herlihy met Laure Resimont voor haar. © foto Philippe Dekoker

Kortrijk Spurs is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finale van de Beker van België. Op het veld van Kangoeroes Mechelen werd het 75-31.

De Spurs begonnen ongezien zwak aan de partij, waardoor de zege voor een heel sterke thuisploeg al een feit was: 26-2. Er kwam niet veel beterschap in de tweede periode.

Thuisploeg temporiseert

De thuisploeg temporiseerde, waardoor de kloof niet meteen veel groter werd. De dames van coach Benny Mertens bleven in hetzelfde bedje ziek: 42-11 bij de rust. In een overbodige tweede helft werd iets vlotter gescoord. Van 42-11 ging het naar 63-24 na driekwart spelen.

In de slotperiode werd de score nog sporadisch opgedreven tot een 75-31 eindstand. Wedstrijd om vlug te vergeten voor de Spurs. De eerstvolgende wedstrijd is pas op 20 november in de Lange Munte tegen Phantoms Basket Boom.