Dieter Debo die onlangs nog zijn taak als jeugdvoorzitter doorgaf aan Kaat Lammens, neemt nu zelf de rol als algemeen voorzitter na 10 jaar over van Kristof Chanterie.

"Kristof wordt vanaf januari schepen van sport en dat is niet verenigbaar met een voorzitterschap van een sportclub. Inhoudelijk blijf ik mijn taken doen in het Sportief comité, jeugdcomité en waar nodig een klankbord zijn. Mijn functie zal niet zover af liggen van de al lopende zaken van de voorbijgaande jaren. We hebben de fusie goed verteerd en willen verder bouwen aan de goede werking van deze prachtige club", aldus Dieter Debo.

(ELD)

Dieter Debo die onlangs nog zijn taak als jeugdvoorzitter doorgaf aan Kaat Lammens, neemt nu zelf de rol als algemeen voorzitter na 10 jaar over van Kristof Chanterie."Kristof wordt vanaf januari schepen van sport en dat is niet verenigbaar met een voorzitterschap van een sportclub. Inhoudelijk blijf ik mijn taken doen in het Sportief comité, jeugdcomité en waar nodig een klankbord zijn. Mijn functie zal niet zover af liggen van de al lopende zaken van de voorbijgaande jaren. We hebben de fusie goed verteerd en willen verder bouwen aan de goede werking van deze prachtige club", aldus Dieter Debo.(ELD)