Damesploeg Mibac Middelkerke geeft forfait voor kwartfinale van Beker van Vlaanderen

De vreugde was groot na de zege in de achtste finale, maar die krijgt nu met het forfait tegen Boom een ferme kater. © (Foto BV)
Redactie KW

De ploeg van coach Peter Vantoortelboom moet noodgedwongen forfait geven voor de kwartfinale van de Beker van Vlaanderen tegen Phantoms Basket Boom Two.

De match stond zaterdagavond om 18.30 uur in Boom gepland. “We moeten inderdaad forfait geven”, reageert de Middelkerkse coach. “We hadden een probleem om voldoende speelsters op de been te brengen. Het startuur was te vroeg om met genoeg tijdig aanwezig te zijn. We vroegen aan Boom om de match later op de avond te spelen, maar dat weigerden ze. Met een volledig team had ik wel eens willen weten of we onze slechte prestatie van afgelopen weekend in de competitie konden doen vergeten.”

In de competitie haalt Mibac een 10 op 13. “Daarvoor had ik op voorhand getekend, maar er zaten enkele zwakke prestaties bij onze nederlagen, verliesbeurten die zeker te vermijden waren. De terugronde wordt niet te onderschatten, met enkele moeilijke verplaatsingen. We bekijken match per match wat mogelijk is.”

(BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier