Een eerste aanwijzing was er toen coach Meindert Delbecque aangaf dat hij na drie jaar andere oorden ging opzoeken. Ook sterkhouder Melissa Deblaere had een transfer versierd naar KBOB in eerste landelijke.

Nu kwam er de mededeling van het bestuur. "De nieuwe uitdaging van onze coach kwam niet onverwacht na drie jaar onze kleuren te hebben verdedigd maar toen kwam het ene verrassende nieuws na het andere binnen", klonk het bij het bestuur. "Niet minder dan zes speelsters deelden mee dat ze ophouden of voor een andere ploeg te zullen gaan spelen. Met nog maar slechts vier speelsters die toegezegd hebben, vormt dit een onvoldoende basis om volgend seizoen nog aan te treden. Het is onmogelijk om op relatief korte termijn een nieuwe coach en zes speelsters aan te trekken."

Knokke was reeds sedert het seizoen 1997-1998 aanwezig met een damesploeg in competitie en was meer dan 10 jaar een vaste waarde in eerste landelijke. "Dit is natuurlijk heel pijnlijk voor ons maar we zijn er zeker van dat de coach en alle speelsters nog alles uit de kast zullen halen om de resterende opdrachten tot een goed einde te brengen. Daarnaast beschikken we over een grote groep meisjes bij de U12 die onder deskundige leiding van coaches Bruce Minne en Dries Aelter goed opgeleid worden."

(GD)

Een eerste aanwijzing was er toen coach Meindert Delbecque aangaf dat hij na drie jaar andere oorden ging opzoeken. Ook sterkhouder Melissa Deblaere had een transfer versierd naar KBOB in eerste landelijke.Nu kwam er de mededeling van het bestuur. "De nieuwe uitdaging van onze coach kwam niet onverwacht na drie jaar onze kleuren te hebben verdedigd maar toen kwam het ene verrassende nieuws na het andere binnen", klonk het bij het bestuur. "Niet minder dan zes speelsters deelden mee dat ze ophouden of voor een andere ploeg te zullen gaan spelen. Met nog maar slechts vier speelsters die toegezegd hebben, vormt dit een onvoldoende basis om volgend seizoen nog aan te treden. Het is onmogelijk om op relatief korte termijn een nieuwe coach en zes speelsters aan te trekken."Knokke was reeds sedert het seizoen 1997-1998 aanwezig met een damesploeg in competitie en was meer dan 10 jaar een vaste waarde in eerste landelijke. "Dit is natuurlijk heel pijnlijk voor ons maar we zijn er zeker van dat de coach en alle speelsters nog alles uit de kast zullen halen om de resterende opdrachten tot een goed einde te brengen. Daarnaast beschikken we over een grote groep meisjes bij de U12 die onder deskundige leiding van coaches Bruce Minne en Dries Aelter goed opgeleid worden."(GD)