Power forward Chase Fieler heeft een definitief akkoord bereikt met de Griekse vice-landskampioen Promitheas Patras. Bij Oostende won hij twee landstitels, twee Supercups en één beker van België. Oostende en Patras ontmoetten mekaar het voorbije seizoen tweemaal in de reguliere competitie van de Champions League. Volgend seizoen neemt Fieler met Patras deel aan de Eurocup.

Vroeger hebben nog twee andere ex-Oostende-spelers gebasket in Patras. Daniel Goethals en Jean-Marc Jaumin verdedigden de kleuren van Apolloon Patras.

(PR)

Power forward Chase Fieler heeft een definitief akkoord bereikt met de Griekse vice-landskampioen Promitheas Patras. Bij Oostende won hij twee landstitels, twee Supercups en één beker van België. Oostende en Patras ontmoetten mekaar het voorbije seizoen tweemaal in de reguliere competitie van de Champions League. Volgend seizoen neemt Fieler met Patras deel aan de Eurocup.Vroeger hebben nog twee andere ex-Oostende-spelers gebasket in Patras. Daniel Goethals en Jean-Marc Jaumin verdedigden de kleuren van Apolloon Patras.(PR)