Belgian Cats te bewonderen op grote schermen in Oostende

De Belgian Cats wonnen woensdag tegen Rusland.©VIRGINIE LEFOUR BELGA
De Belgian Cats wonnen woensdag tegen Rusland.©VIRGINIE LEFOUR BELGA
Redactie KW

De Filou Sportsbar Oostende brengt dit weekend niet alleen de Rode Duivels maar ook de Belgian Cats (met veel West-Vlaamse, maar zelfs vijf Oostendse Cats!) en de opening van de Tour de France.

Nu zondag spelen de Rode Duivels de 1/8ste finale van het EK tegen Portugal. Deze wedstrijd is live te volgen op grote schermen in en aan de Filou Sportsbar Oostende. Als enige locatie in Oostende kun je hier zowel buiten (16 vierkante meter) als binnen (tweemaal 14 vierkante meter plus 5 HD TV’s) de match van dichtbij beleven. De toegang is gratis en supporters krijgen ook leuke gadgets zoals sjaals en petten. Reserveren is een must want het aantal plaatsen is beperkt tot 300 (binnen en buiten samen). Dit kan via jurgen@lumenat.com of via facebook (Filou Sportsbar Oostende). De zone van het event, het shoppingcentrum Searena, is immers in samenspraak met de politie afgeschermd voor passanten.

Op naar eerste finale

Op zaterdag is er live sportbeleving op grote schermen zonder reservatie. Er is immers de start van de Tour de France maar ook de halve finale van het EK vrouwenbasketbal met de Belgian Cats tegen Servië om 21 uur. Ongetwijfeld wordt dat een spannende wedstrijd die de Belgian Cats voor het eerst in de finale van een EK kan brengen. Met vijf speelsters (Billie en Becky Massey, Kyara Linskens, Serena-Lynn Geldof en Julie Vanloo) uit de Oostendse regio in het nationaal team is er trouwens een flinke regionale inbreng bij de Cats. (P.R.)

De Filou Sportsbar Oostende is gelegen aan de zaal van BCO en vlakbij het veld van KVO aan de Northlaan 11 op Mariakerke (Oostende).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.