2018 loopt op zijn laatste voetjes en het is dus tijd voor het jaarboek basketbal. Met de Belgian Cats, die nogal West-Vlaams gekleurd zijn, en landskampioen/bekerwinnaar BC Oostende, heeft niet alleen de cover maar ook de inhoud een knap West-Vlaams aspect.

Het jaarboek blikt uiteraard terug op de schitterende zomer van bondscoach Philip Mestdagh en zijn Belgian Cats. Het formidabel seizoen van BC Oostende, afgerond met een unieke zevende landstitel op rij, wordt in de detail beschreven. Ook is er een reportage over de finale van de beker van België die Oostende voor de zesde jaar op rij won. KBGO Duva Fruit krijgt als kampioen in Top Division One ook een volle pagina.

Niet alleen alle eersteklassers bij de mannen, maar ook de eersteklassers bij de vrouwen en de tweedeklassers bij de mannen komen aan bod in de 39ste editie van het basketbaljaarboek. In de fanshop van de Versluys Dôme is het straks bij de topper Filou Oostende-Spirou Charleroi aan 10 euro te koop maar ook in de betere boekhandel.

(PR)

2018 loopt op zijn laatste voetjes en het is dus tijd voor het jaarboek basketbal. Met de Belgian Cats, die nogal West-Vlaams gekleurd zijn, en landskampioen/bekerwinnaar BC Oostende, heeft niet alleen de cover maar ook de inhoud een knap West-Vlaams aspect.Het jaarboek blikt uiteraard terug op de schitterende zomer van bondscoach Philip Mestdagh en zijn Belgian Cats. Het formidabel seizoen van BC Oostende, afgerond met een unieke zevende landstitel op rij, wordt in de detail beschreven. Ook is er een reportage over de finale van de beker van België die Oostende voor de zesde jaar op rij won. KBGO Duva Fruit krijgt als kampioen in Top Division One ook een volle pagina. Niet alleen alle eersteklassers bij de mannen, maar ook de eersteklassers bij de vrouwen en de tweedeklassers bij de mannen komen aan bod in de 39ste editie van het basketbaljaarboek. In de fanshop van de Versluys Dôme is het straks bij de topper Filou Oostende-Spirou Charleroi aan 10 euro te koop maar ook in de betere boekhandel.(PR)