De Wit-Russinnen begonnen de wedstrijd aan een verschroeiend tempo. In het tweede quarter konden de Cats voor het eerst op voorsprong komen, en met een punt voorsprong gingen ze de rust in.

Na rust kon België niet doordrukken. De snelheid en vele rake driepunters van Wit-Rusland drukten de Belgian Cats in het defensief, waardoor de wedstrijd uiteindelijk met 61-69 verloren ging. Absolute uitblinkster aan de kant van Wit-Rusland was Alexandria Bentley.

De Belgian Cats begonnen hun toernooi donderdag met een 54-67 zege tegen Rusland. Zondagavond (om 20u30) spelen de Belgische vrouwen hun laatste pouleduel tegen gastland Servië.

De groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de kwartfinales. De nummers twee en drie van poule D, de groep van de Belgian Cats, spelen barrageduels tegen de nummers drie en twee van groep C (met Turkije, Slovenië, Italië en Hongarije) voor een plek bij de laatste acht. De vierde van elke groep is uitgeschakeld.

De Wit-Russinnen begonnen de wedstrijd aan een verschroeiend tempo. In het tweede quarter konden de Cats voor het eerst op voorsprong komen, en met een punt voorsprong gingen ze de rust in. Na rust kon België niet doordrukken. De snelheid en vele rake driepunters van Wit-Rusland drukten de Belgian Cats in het defensief, waardoor de wedstrijd uiteindelijk met 61-69 verloren ging. Absolute uitblinkster aan de kant van Wit-Rusland was Alexandria Bentley. De Belgian Cats begonnen hun toernooi donderdag met een 54-67 zege tegen Rusland. Zondagavond (om 20u30) spelen de Belgische vrouwen hun laatste pouleduel tegen gastland Servië.De groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de kwartfinales. De nummers twee en drie van poule D, de groep van de Belgian Cats, spelen barrageduels tegen de nummers drie en twee van groep C (met Turkije, Slovenië, Italië en Hongarije) voor een plek bij de laatste acht. De vierde van elke groep is uitgeschakeld.