De Belgian Cats spelen vanavond in Portugal een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne. Donderdagavond werd al gewonnen van Portugal. Winnen de Cats vanavond, dan spelen ze zo goed als zeker het EK van volgend jaar in Spanje en Frankrijk.

Becky Massey haalde voor het eerst de selectie van de 14 Belgian Cats, maar moest donderdagavond nog van in de tribune toekijken. Vanavond is Massey er wel bij. Ze neemt de plaats in van Laure Resimont. Dat bevestigde bondscoach Philip Mestdagh in de aanloop naar de wedstrijd.

De Ieperse Elise Ramette zit net als donderdag helaas niet in de wedstrijdselectie.

(BV)

De Belgian Cats spelen vanavond in Portugal een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne. Donderdagavond werd al gewonnen van Portugal. Winnen de Cats vanavond, dan spelen ze zo goed als zeker het EK van volgend jaar in Spanje en Frankrijk.Becky Massey haalde voor het eerst de selectie van de 14 Belgian Cats, maar moest donderdagavond nog van in de tribune toekijken. Vanavond is Massey er wel bij. Ze neemt de plaats in van Laure Resimont. Dat bevestigde bondscoach Philip Mestdagh in de aanloop naar de wedstrijd.De Ieperse Elise Ramette zit net als donderdag helaas niet in de wedstrijdselectie.(BV)