Bart Van Kerschaver is een begrip in het West-Vlaamse basketbalwereldje, een icoon voor Mibac Middelkerke. Een minzaam persoon die respect genoot van vriend en vijand.

RIP my friend!

Geplaatst door Bjorn Vandenabeele op Woensdag 27 november 2019

Als jeugdtrainer heeft hij heel wat jeugdspelers opgeleid tot ongekende hoogtes, niet wat betreft basketbal, maar vooral alles wat naast het terrein gebeurt. Vriendschap, respect en inzet waren zijn stokpaardjes. Hij was als jeugdtrainer aan de slag bij BC Oostende en Mibac Middelkerke. Zijn hart lag vooral bij Mibac Middelkerke, waar hij ook de Two-ploeg coachte en assistent was bij de One.

Van Kerschaver was al een jaar ziek. Hij laat een vrouw en zoon Tibo, zijn alles, na. Om iedereen kans te geven afscheid te nemen, wordt de uitvaartplechtigheid op zaterdag 7 december gehouden, wellicht om 10 uur in de kerk van Middelkerke.

Bart is altijd mijn beste maat geweest. Iemand waartegen je niks moest zeggen, gewoon eens kijken naar elkaar en je wist...

Geplaatst door Bjorn Vandenabeele op Woensdag 27 november 2019

(BV)

Bart Van Kerschaver is een begrip in het West-Vlaamse basketbalwereldje, een icoon voor Mibac Middelkerke. Een minzaam persoon die respect genoot van vriend en vijand.Als jeugdtrainer heeft hij heel wat jeugdspelers opgeleid tot ongekende hoogtes, niet wat betreft basketbal, maar vooral alles wat naast het terrein gebeurt. Vriendschap, respect en inzet waren zijn stokpaardjes. Hij was als jeugdtrainer aan de slag bij BC Oostende en Mibac Middelkerke. Zijn hart lag vooral bij Mibac Middelkerke, waar hij ook de Two-ploeg coachte en assistent was bij de One.Van Kerschaver was al een jaar ziek. Hij laat een vrouw en zoon Tibo, zijn alles, na. Om iedereen kans te geven afscheid te nemen, wordt de uitvaartplechtigheid op zaterdag 7 december gehouden, wellicht om 10 uur in de kerk van Middelkerke.(BV)