Avanti Brugge Two krijgt stevige ruggengraat

Jens Rappé en Kristof Vandenkerckhove tekenen present voor de nieuwe ploeg.
Redactie KW

Volgend seizoen zal meteen rekening gehouden moeten worden met nieuwkomer Avanti Brugge Two. De eerste namen zijn namelijk bekend.

Enkele weken geleden maakte Avanti bekend dat er een Two-ploeg komt. Als coach werd Dries Allemeersch aangetrokken en die maakte toen al de borst nat dat zijn ploeg meteen zou meespelen voor de prijzen.

Zopas raakten de eerste namen bekend van de spelers die daarvoor zullen moeten zorgen. Van de huidige One-ploeg zakken Jens Rappé, Kristof Vandenkerckhove, Emanuel Verhaeghe en Daan Chielens een trapje om de ruggengraat uit te maken van die nieuwe Two-ploeg. Sommigen twijfelden eraan of ze hun carrière nog wel zouden verlengen, maar vinden blijkbaar een nieuwe uitdaging in het Two-project.

Een andere verrassende naam is die van ex-coach Eric Walter. Hij trekt zijn schoenen weer aan om in vierde provinciale het spel te maken. De kern zal verder aangevuld worden met spelers uit de eigen U21. Thomas Ingelbrecht (34) zal daar geen deel van uitmaken, want hij keert terug naar Oedelem, waar hij eerder al speelde.

(MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier