De Giants versloegen zondag in de tweede partij van de halve finales Brussels in eigen zaal met 63-84, nadat ze ook al het eerste duel wonnen (80-68). In de finale, een heruitgave van die van vorig seizoen, wacht titelverdediger Oostende.

Antwerp had de hele partij de overhand en kwam niet in de problemen. Dave Dudzinski en Victor Sanders waren de productiefste Antwerpenaren met vijftien punten.

Oostende gaat voor een twintigste titel, de achtste op rij. Antwerp kan na de jaargang 1999-2000 een tweede keer kampioen worden. De Giants wonnen eerder dit seizoen al de Beker van België, na een zege in de finale tegen Oostende.

De finale wordt afgewerkt volgens een 'best-of-5'. De eerste partij staat vrijdag op de planning.

(Belga)

De Giants versloegen zondag in de tweede partij van de halve finales Brussels in eigen zaal met 63-84, nadat ze ook al het eerste duel wonnen (80-68). In de finale, een heruitgave van die van vorig seizoen, wacht titelverdediger Oostende.Antwerp had de hele partij de overhand en kwam niet in de problemen. Dave Dudzinski en Victor Sanders waren de productiefste Antwerpenaren met vijftien punten. Oostende gaat voor een twintigste titel, de achtste op rij. Antwerp kan na de jaargang 1999-2000 een tweede keer kampioen worden. De Giants wonnen eerder dit seizoen al de Beker van België, na een zege in de finale tegen Oostende. De finale wordt afgewerkt volgens een 'best-of-5'. De eerste partij staat vrijdag op de planning.(Belga)