"De volgende stap richting onze olympische droom. Blij dat ik kan aankondigen dat ik zal terugkeren naar Bellona Kayseri", aldus Wauters op Instagram. Recent trainde ze mee bij Namen, waar bondscoach Philip Mestdagh de T1 is.

Bij Kayseri wil Wauters speelminuten vergaren met het oog op een eventuele deelname met de Belgian Cats aan de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Begin februari werken de Belgische basketbalvrouwen het belangrijke olympisch kwalificatietoernooi in Oostende af.

Wauters zat sinds december 2017 zonder club. Ze onderging sindsdien twee operaties aan de knie, in december 2017 en begin 2019.

(BELGA)

"De volgende stap richting onze olympische droom. Blij dat ik kan aankondigen dat ik zal terugkeren naar Bellona Kayseri", aldus Wauters op Instagram. Recent trainde ze mee bij Namen, waar bondscoach Philip Mestdagh de T1 is.Bij Kayseri wil Wauters speelminuten vergaren met het oog op een eventuele deelname met de Belgian Cats aan de Olympische Spelen van volgend jaar in Tokio. Begin februari werken de Belgische basketbalvrouwen het belangrijke olympisch kwalificatietoernooi in Oostende af.Wauters zat sinds december 2017 zonder club. Ze onderging sindsdien twee operaties aan de knie, in december 2017 en begin 2019.(BELGA)