All Star Game zet vrouwensport in de kijker

Vrijdagavond ging in het Leiestadion in Desselgem het tweede All Star Game voor dames door. Tal van topsporters maakten hun opwahting.

© EL

Organisatoren Project.Mench en Julie Vanloo, momenteel actief in Australië, kunnen terugblikken op een geslaagde tweede editie van het All Star Game. Opzet van het hele verhaal was de vrouwensport in de kijker zetten. Tessa Wullaert, Jill Boon, Hanne Claes en heel wat andere topsporters waren getuige van een aangenaam kijkstuk waarvan heel wat Belgian Cats aanwezig waren.

Kyara Linskens, Elise Ramette, Laure Resimont, Serena-Lynn Geldof namen het tegen elkaar op met speelsters uit eerste nationale en jonge talenten in een afgeladen volle sporthal. Kim en Hanne Mestdagh waren de coachen van dienst. De wedstrijd zelf toonde aan dat de toekomst van het Belgische vrouwenbasket er rooskleurig uitziet. Team Oost, van coach Hanne, haalde het met 109-104 van team West.

Emma Meesseman en Kim Mestdagh werden tussenin gehuldigd voor hun knalprestatie deze zomer in de WNBA toen ze de titel met de Washington Mystics binnenrijfden. Meeseman werd toen verkozen tot MVP. Op het einde werd nog een cheque van 1000 euro overhandigd aan de Make-A-Wish Foundation. Een geslaagde editie met enkel blije gezichten.

(ELD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.