Zesde Ostend Night Run voorgesteld

De voorstelling van de 6de Ostend Night Run had plaats in de gebouwen van sponsor Metagenics in aanwezigheid van Werner Dewulf (BEO Bank), Ellen Distave (Rotary Oostende), Didier Beguin (Garage Kia), Frank Bultinck (Rotary), burgemeester Bart Tommelein, Wim Vermeire (vz Rotary Oostende), Tessa Keymeulen (Metagenics), Hans Gheldof (directie MetaRelax) en Bart Plasschaert (schepen van Sport). © (Foto FRO)
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Op 24 september kunnen recreatieve en professionele lopers genieten van een uniek parcours tijdens de zesde MetaRelax Ostend Night Run in Oostende, een initiatief van Rotary Oostende Ter Streep.

Er wordt gelopen door de binnenstad, over de strekdam, door het feeërieke Koningspark, door sportwinkel Deweert Sport, de Petrus & Pauluskerk, het Thermae Palace Hotel en de recent gerealiseerde binnentuin van de Lijnbaanstraat.

De MetaRelax Ostend Night Run is een sportieve belevingsloop met een afwisselend en uniek parcours van 7 km, dat niet alleen individueel, maar ook als duo of in trio één, twee of drie keer kan afgelegd worden (7, 14 of 21 km). De gezamenlijke start wordt om 20u. gegeven op de zeedijk, ter hoogte van de 3 Gapers.

Praktisch

Online inschrijven kan via www.ostendnightrun.be Deelnemen aan de Kids Run met Hermes AC (700m of 1000m, met start om 19u.) kost 4 euro. Voor de Ostend Night Run: 7km: 13 euro vooraf of 19 euro de dag zelf – 14km: 18 euro vooraf of 23 euro de dag zelf – 21km: 23 euro vooraf of 29 euro de dag zelf. Er zijn podia per afstand, dames/heren, seniores/veteranen.

Voor het goede doel

De MetaRelax Night Run wordt traditioneel georganiseerd voor het goede doel. Jaarlijks schenkt Rotary Oostende een deel van de opbrengst aan sociaal geëngageerde verenigingen. Dit jaar zijn de gelukkigen vzw Okidoo (Oostendse Kinderen in Dialoog met ouders en Onderwijs) en vzw De Takel (dagcentrum voor jongeren van 6-18 jaar, met begeleiding van de gezinnen).

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.