Zwaantjes Roller Club goed vertegenwoordigd in selectie voor EK en WK skeeleren

Sandrine Tas kon niet ontbreken in de selectie. © a-FRO
Redactie KW

De selectie voor het WK skeeleren in Heerde (1-8 juli) is bekend, net als de selectie voor het EK in Zandvoorde (17-23 augustus).

Voor het WK in Heerde (1-8 juli) zijn Bart Swings (Heverlee), Indra Médard (ZRC), Mathias Vosté (Heverlee) en Tim Sibiet (ZRC) geselecteerd bij de seniores heren. Bij de seniores dames zijn dat Sandrine Tas (ZRC), Anke Vos (Zemst), Stien Vanhoutte (ZRC) en Nymphe Keuleers (Zemst). Brecht Lippens (ZRC) en Jason Suttels (Heverlee) zijn geselecteerd bij de juniors heren.

EK in Zandvoorde

Ook de selectie voor het EK in Zandvoorde (17-23 augustus) is reeds bekend. Bij de seniores heren komen Bart Swings (Heverlee), Indra Médard (ZRC), Mathias Vosté (Heverlee) en Tim Sibiet (ZRC) in actie. Bij de seniores dames zijn dat Sandrine Tas (ZRC), Anke Vos (Zemst), Stien Vanhoutte (ZRC), Nymphe Keuleers (Zemst) en Ellen Van de Catsye (Zemst).

Brecht Lippens (ZRC) en Jason Suttels (Heverlee) vertegenwoordigen de juniores heren en Noor Lingier (ZRC) de juniores dames.

Bij de jeugd heren zijn Jolan Brissinck (ZRC), Niels Van Haaren (ZRC), Robbe Beelen (Heverlee), Seppe Delye (ZRC) en Warre Van Damme (Brugge) geselecteerd. Bij de jeugd dames kwamen Charlotte Van Laethem (ZRC), Fran Vanhoutte (ZRC), Hanne Dejonghe (Brugge) en Trui Lingier (ZRC) in aanmerking.

Omkadering

Coach van Team België is Kwinten Tas, de ploegleider is Siemen Tas en als kinesist gaat Frederik Adriaenssens mee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier