Zilver voor Kayley Meeuw op WK disco dance en binnenkort op tournee met K3 door Nederland

Kayley Meeuw pronkt met haar bekers. © GF
Redactie KW

Kayley Meeuw uit Ieper behaalde onlangs zilver op het IDO WK disco dance in de Disco Solo Freestyle Adults Female discipline. Daarnaast mag ze binnenkort op tournee met K3 door heel Nederland.

Als enige behaalde Kayley Meeuw op het WK een medaille voor België. Tijdens het gala-event op zaterdag werd de Ieperse ook nog tot ‘VIP Chomutov Cup Winner’ gekroond. Deze unieke trofee werd door onafhankelijke VIP juryleden (beroemde Tsjechische muzikanten, politici, sporters, …) toegekend aan de mooiste, beste choreografie in de freestyle discipline tijdens dit WK.

Met K3 door Nederland

Ondertussen staat Kayley niet stil. Na een korte vakantie is ze volop bezig met haar freelance danscarrière uit te bouwen. Verschillende opdrachten en projecten stromen binnen. Momenteel is de Ieperse aan het trainen voor de ’20 jaar K3 shows’ waarmee ze een tournee doet door heel Nederland. In April deed ze al mee in alle shows in Puurs België maar nu gaat ze zeven weekends op tournee met K3 bij onze noorderburen.

Deze week gaat de eerste show in premiere in Den Haag, daarna volgen dan nog Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Apeldoorn,’S-Hertogenbos en Groningen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier