https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Zesde Ostend Night Run lokt 2.500 deelnemers en duizenden supporters

De start voor de drie afstanden werd gegeven door burgemeester Bart Tommelein. © FRO
Redactie KW

Ter gelegenheid van de zesde editie van de internationaal bekende Ostend Night Run stond Oostende nog maar eens op zijn kop, met zo’n 2.500 deelnemers voor de drie afstanden (7, 14 of 21km). Er stonden bovendien vele duizenden toeschouwers langs het spectaculaire parcours, met passage langs de wandeldijk, via de Langestraat, over het Wapenplein, het oude staketsel, de Visserskaai en door het Koningspark met Japanse tuin.

Start en aankomst bevonden zich aan de 3 Gapers op de zeedijk, waar ook de twee jeugdlopen plaats vonden. Overal waar de lopers van de ONR passeerden werden ze luid aangemoedigd of werden ze verwelkomd door concerterende muziekgroepen.

Op de 7 km ging de zege naar Sequaia Vanfraechem (Middelkerke) en Jasper Vitse (Bredene). Op de 14km wonnen Aude Van Oosterwijck (Oostende)en Reinbert Van Acker (Lombardsijde). Maité Maes (Oostende) en Sebastien Mahia (Namen) waren de besten op de 21km.

De grote winnaars van de avond waren de organisatoren van Rotary Oostende, met een fantastisch event. Een deel van de opbrengt gaat naar het goede doel!

(FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.