Plasschaert stak in de Laser Radial-klasse de Noorse Line Höst voorbij en blijft Marit Bouwmeester (Nederlander), Anne-Marie Rindom (Denemarken) en Maria Erdi (Hongarije) achtervolgen.

In de 49erFX-klasse zakten Anouk Geurts en Isaura Maenhaut één rij naar de negende plaats. Zaterdag finishten ze vijfde, 10de, 12ste en 23ste. Bij de mannen prijkt het duo Yannick Lefebvre-Tom Pelsmaekers in de 49er-klasse op de zeventiende plaats. In de Laser Standard-klasse is Wannes Van Laer eveneens zeventiende. Zondag volgt de beslissende wedstrijddag.

(PR)

Plasschaert stak in de Laser Radial-klasse de Noorse Line Höst voorbij en blijft Marit Bouwmeester (Nederlander), Anne-Marie Rindom (Denemarken) en Maria Erdi (Hongarije) achtervolgen.In de 49erFX-klasse zakten Anouk Geurts en Isaura Maenhaut één rij naar de negende plaats. Zaterdag finishten ze vijfde, 10de, 12ste en 23ste. Bij de mannen prijkt het duo Yannick Lefebvre-Tom Pelsmaekers in de 49er-klasse op de zeventiende plaats. In de Laser Standard-klasse is Wannes Van Laer eveneens zeventiende. Zondag volgt de beslissende wedstrijddag.(PR)