Ook in 2019 zal de Ypres Rally deel uitmaken van het Britse kampioenschap. Het wordt de vierde van zes manches. De Britten zijn sinds 2017 te gast in Ieper. Het was toen de eerste keer dat het kampioenschap, dat volgend jaar aan zijn 60ste editie toe is, een manche organiseerde buiten Groot-Brittannië.

"Deze aankondiging toont ons engagement aan om te luisteren naar wat de deelnemers willen. Deze kalender zorgt ervoor dat onze deelnemers ook volgend jaar man-tegen-man kunnen strijden met de sterkste rijders van het Belgische rallykampioenschap. Dat verhoogt het ritme van alle deelnemers", aldus manager Iain Campbell.

In 2017 was Keith Cronin de beste Brit met een zevende plaats. Hij werd later dat jaar wel Brits kampioen. Afgelopen editie was Matt Edwards de snelste Brit, op een achtste plaats. Hij lijkt ook op weg naar de titel.

(Belga)

Ook in 2019 zal de Ypres Rally deel uitmaken van het Britse kampioenschap. Het wordt de vierde van zes manches. De Britten zijn sinds 2017 te gast in Ieper. Het was toen de eerste keer dat het kampioenschap, dat volgend jaar aan zijn 60ste editie toe is, een manche organiseerde buiten Groot-Brittannië. "Deze aankondiging toont ons engagement aan om te luisteren naar wat de deelnemers willen. Deze kalender zorgt ervoor dat onze deelnemers ook volgend jaar man-tegen-man kunnen strijden met de sterkste rijders van het Belgische rallykampioenschap. Dat verhoogt het ritme van alle deelnemers", aldus manager Iain Campbell. In 2017 was Keith Cronin de beste Brit met een zevende plaats. Hij werd later dat jaar wel Brits kampioen. Afgelopen editie was Matt Edwards de snelste Brit, op een achtste plaats. Hij lijkt ook op weg naar de titel. (Belga)