Het Belgische duo telt voorlopig 98 punten. De leiding is voor de Duitsers Erik Heil en Thomas Ploessel (26 ptn), voor de Nieuw-Zeelanders Peter Burling en Blair Tuke (27 ptn) en de Oostenrijkers Benjamin Bildstein en David Hussl (37 ptn). Er staan in totaal zeventien regatta's op het programma voor de medalrace.

In de 49erFX-klasse staan Isaura Maenhaut en Anouk Geurts 49e na acht regatta's. Ze tellen 136 punten. De leiding is in handen van de Braziliaanse vrouwen Martine Soffiatti Grael en Kahena Kunze (23 ptn). Maenhaut en Geurts moeten in totaal zestien regatta's afwerken voor de medalrace.

(Belga)

Het Belgische duo telt voorlopig 98 punten. De leiding is voor de Duitsers Erik Heil en Thomas Ploessel (26 ptn), voor de Nieuw-Zeelanders Peter Burling en Blair Tuke (27 ptn) en de Oostenrijkers Benjamin Bildstein en David Hussl (37 ptn). Er staan in totaal zeventien regatta's op het programma voor de medalrace. In de 49erFX-klasse staan Isaura Maenhaut en Anouk Geurts 49e na acht regatta's. Ze tellen 136 punten. De leiding is in handen van de Braziliaanse vrouwen Martine Soffiatti Grael en Kahena Kunze (23 ptn). Maenhaut en Geurts moeten in totaal zestien regatta's afwerken voor de medalrace.(Belga)