West-Vlaamse autosportkampioenen krijgen hun prijs

Boven v.l.n.r. Nico Beernaert, Thorben Vandeputte, Bram Fonteyne, Paul Peremans en Steve Bécaert. Onder v.l.n.r. Robin Rosiers, Patrick Rosiers, Dick Lambrecht, Peggy Brock, Ronny Declerck en Stefaan T'Joens.
Redactie KW

Zaterdag had in Diksmuide de jaarlijkse prijsuitreiking plaats van de verscheidene disciplines van het Provinciaal Autosport Komitee West-Vlaanderen.

Stefaan T’Joens, garagehouder uit Avelgem, behaalde in 2016 de titel in de Divisie 1&2 Rallysprint terwijl de Poperingse transporteur Steve Bécaert samen met zijn copiloot Nico Beernaert (Moorslede) de Rallysprint titel in de Divisie 3 won. Daarenboven werden Bécaert en Beernaert ook nog kampioen in de Divisie 3 Rally.

Bram Fonteyne uit Zillebeke reed zijn imposante Volvo 240 naar de titel in Divisie 4 Rallysprint en het echtpaar Dick Lambrecht en Peggy Brock uit Stasegem won zowel de titel in de Divisie 5 Rallysprint als Rally. Het jonge talent Thorben Vandeputte uit Wevelgem kaapte de titel weg in de Divisie 1&2 Rally terwijl de Koekelaarse autohandelaar Ronny Declerck zijn seizoen bekroonde met de titel in Divisie 4 Rally.

In de slalom stond er opnieuw geen maat op Paul Peremans (Koksijde), die zowat zijn vijftiende provinciale titel binnen haalde. Vader en zoon Patrick en Robin Rosiers uit Geluwe tenslotte werden kampioen in de rittensport recreatie.

(FM – foto MG)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.