WDP Rollegem beent MVV Waregem bij in eerste nationale van het minivoetbal

Redactie KW

De Rollegemnaren speelden gelijk tegen Erwetegem terwijl MVV Waregem verloor. Beide teams staan nu samen op een barrageplaats.

De top vier in eerste nationale schuift verder weg, met KBC Kortemark dat na de knappe 3-9-zege in de topper tegen Oudenaarde nu naar de tweede plaats springt. Het belooft daar nog spannend te worden bovenin, net als de strijd voor het behoud tussen MVV Waregem en WDP Rollegem. Rollegem en Erwetegem waren aan elkaar gewaagd en dat bleek ook in de uitslag: 5-5. Door dat gelijkspel komt WDP nu naast MVV Waregem te staan, dat met 3-5 verloor van Nazareth.

Nog in eerste nationale hielp Traiteur Neerhof Kortrijk zijn streekgenoten door met 7-5 te winnen van Appels, dat net boven MVV en WDP staat.

In tweede nationale verloor Cappuccino Waregem met 8-2 van Maldegem. Onderin stopte Montreal Brugge de zegereeks van Puskas Ardooie, dat dus geen zesde overwinning op rij kon behalen.

In derde nationale lijkt de strijd gestreden, want leider Hard Labeur Nazareth B won de topper tegen Mini Melsen met 5-4. PS Oostkamp handhaaft zich op de belangrijke vierde stek na een 3-1 zege tegen MVC Desselgem.

(CD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier